Jednoduchý recept

Zálivka na ryby

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 28826

Ingredience

10 g Cukr moučkový
5 g Hořčice v prášku
20 ml Ocet vinný
3 g Pepř černý mletý
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
3 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 816kJ
5% Sacharidy 19 g
45% Tuky 33 g
60% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Zálivka na ryby postup přípravy receptu:

1

Vařený žloutek rozmačkáme vidličkou, přidáme k němu syrový žloutek, promícháme, přisypeme hořčici v prášku, sůl, pepř, lžičku cukru, přikapeme lžíci octa, promícháme, až se všechny suroviny spolu spojí, přimícháme smetanu. Necháme odležet.

2

Tato zálivka je vhodná na rybí saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept