Jednoduchý recept

Rybí salát s krevetami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 28827
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

80 g Celer bulvový
100 g Krevety tygří - loupané
300 g Mořská štika - filety
20 ml Ocet vinný
30 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
200 g Rohlíky celozrnné
40 g Salát hlávkový
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 266kJ
8% Sacharidy 30 g
13% Tuky 10 g
52% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Rybí salát s krevetami postup přípravy receptu:

1

Rybí filety, celer a krevety vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.

2

Rybí maso nakrájíme na kostičky, celer na nudličky, petrželku posekáme. Vše i s krevetami vložíme do mísy, přilijeme ocet, olej, přidáme sůl, pepř, nakonec vmícháme petrželku.

3

Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu nebo v salátových mističkách s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept