Rybí salát s těstovinami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí salát s těstovinami
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 28831 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
200 g | Chléb celozrnný žitný |
20 g | Hořčice |
100 g | Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
150 ml | Majonéza |
250 g | Mořská štika - filety |
40 g | Okurky nakládané |
3 g | Pepř černý mletý |
15 g | Sůl |
150 g | Těstoviny vařené (průměr) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 41g |
---|---|
Cholesterol | 36,8mg |
Draslík | 290,9mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb celozrnný žitný, Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný, Mořská štika - filety, Okurky nakládané, Sůl, Těstoviny vařené (průměr) mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Majonéza, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí salát s těstovinami postup přípravy receptu:
1 | Rybí filety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy, přisypeme scezený nakládaný hrášek, na nudličky nakrájenou kyselou okurku, osolíme, opepříme, přimícháme hořčici a majonézu. Nakonec vmícháme vařené těstoviny a dáme uležet. |
2 | Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem. |