Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28832
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

200 g Bageta
50 g Křen
300 g Mořská štika - filety
3 g Pepř černý mletý
150 g Rajčata
60 g Salát hlávkový
15 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 726kJ
9% Sacharidy 34 g
26% Tuky 19 g
96% Sodík 2 g
47% Bílkoviny 26 g

Rybí salát s křenem postup přípravy receptu:

1

Rybí filety povaříme v osolené vodě 10 minut, scedíme a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme rajčata na kostičky, hlávkový salát na proužky, vařená vejce na plátky, křen nastrouháme najemno.

2

Rybí maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme rajčata, hlávkový salát, plátky vajec, osolíme, opepříme, zasypeme křenem a opatrně vmícháme našlehanou kysanou smetanu, aby se vejce příliš nerozdrobila.

3

Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept