Jednoduchý recept

Humrový salát se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28834
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

50 g Chřest sterilovaný
5 ml Citronová šťáva
80 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
400 g Humr
200 ml Majonéza
40 g Paprika zelená
5 g Pepř černý mletý
150 g Rajčata
200 g Rohlíky celozrnné
15 g Sůl
3 ml Tabasco
4 ks Vejce slepičí
50 ml Zakysaná smetana
100 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 151kJ
11% Sacharidy 41 g
32% Tuky 24 g
120% Sodík 2 g
59% Bílkoviny 33 g

Humrový salát se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso z vařeného humra nakrájíme na menší kousky, můžeme použít i mražený polotovar. Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku bez jádřince na nudličky, žampiony na plátky, vařená vejce pokrájíme nahrubo, chřest trochu posekáme, hrášek scedíme.

2

Do mísy nalijeme smetanu, majonézu, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, dochutíme tabascem a přidáme maso, zeleninu, houby a vejce, dobře promícháme a necháme odležet.

3

Salát podáváme dobře vychlazený s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept