Jednoduchý recept

Krevety s vejci a majonézou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 28836
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

400 g Krevety tygří - loupané
300 ml Majonéza
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
15 g Sůl
4 ks Vejce slepičí
30 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 539 kcal
Kilojoule 2 254kJ
4% Sacharidy 15 g
59% Tuky 44 g
108% Sodík 2 g
57% Bílkoviny 32 g

Krevety s vejci a majonézou postup přípravy receptu:

1

Krevety povaříme v osolené vodě 10 minut, scedíme, vejce uvaříme natvrdo.

2

Vejce oloupeme a rozkrojíme podélně na čtvrtky. Vejce upravíme na talířky, obložíme krevatami a přelijeme ochucenou majonézou. Tu ochutíme bílým vínem, smícháme se šlehačkou, solí a pepřem. Celý předkrm posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept