Jednoduchý recept

Fazolové lusky s dresinkem z vlašských ořechů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 28857
Kategorie: Zelenina

Ingredience

450 g Fazolové lusky zelené
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
1 špetka Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 83 kcal
Kilojoule 345kJ
2% Sacharidy 8 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 7 mg
4% Bílkoviny 2 g

Fazolové lusky s dresinkem z vlašských ořechů postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky povaříme v pánvi cca 5-6 min doměkka.

2

Mezitím v malé misce důkladně promícháme ořechový a olivový olej, ocet, hořčici a pepř. Fazolky scedíme, necháme okapat. Můžeme podávat horké nebo studené, pokapané dresinkem.

Poznámka

Dresink je vhodný rovněž k jiným druhům vařené zeleniny, př. květák, cuketa, nebo k houbám

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept