Jednoduchý recept

Jamajská tilapia

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28873
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kávová lžička Angostura
2 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
150 ml Olej rostlinný
1 špetka Sůl
565 g Tilapie
1 kávová lžička Tymián sušený
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 116kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 12 g
8% Sodík 155 mg
56% Bílkoviny 32 g

Jamajská tilapia postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme nakrájenou cibuli, česnek, bylinky a promixujeme. Přidáme mleté chilli, špetku soli a přilijeme agnosturu. Připravenou směsí potřeme stažené a vykostěné rybí filety z jedné strany. V talíři rozšleháme vejce, vedle nasypeme mouku a steaky obalíme potřenou stranou nahoru, nejdříve ve vajíčku, poté v mouce.

2

V pánvi rozpálíme olej na vysokou teplotu a filety smažíme cca 3 minuty z každé strany dozlatova. Začneme potřenou stranou dolů. Na papírové utěrce necháme okapat.

3

Můžeme podávat s hranolkami nebo rýží a salátem z rajčat, červené cibulky a avokáda.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept