Jednoduchý recept

Zapečený hermelín

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Zapečený hermelín 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 2890
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 ks Feferony
1 kávová lžička Kari koření
1 špetka Petržel - nať
120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 809kJ
1% Sacharidy 4 g
18% Tuky 14 g
0% Sodík 2 mg
23% Bílkoviny 13 g

Zapečený hermelín postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme feferonku s cibulí.

2

Hermelín rozkrojíme napůl a obě půlky posypeme kari kořením. Obložíme trochou cibule a feferonkami a opět hermelín spojíme.

3

Hermelín dáme na alobal a posypeme petrželkou, zbytkem cibule a feferonkami.

4

Dáme péct do středně vyhřáté trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept