Recept

Pstruh pečený na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28903
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cibule
20 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
300 g Pstruh
2 špetka Sůl
5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 214kJ
3% Sacharidy 10 g
27% Tuky 20 g
16% Sodík 325 mg
57% Bílkoviny 32 g

Pstruh pečený na víně postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka, petrželovou nať a pažitku posekáme, pstruha očistíme, osolíme, opepříme a naporcujeme.

2

V pekáčku na sporáku orestujeme na oleji cibuli, poté přidáme pažitku s petrželí, zalijeme vínem a vložíme porce pstruha. Pekáček dáme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme zhruba čtvrt hodiny. Podle potřeby během pečení ještě přilijeme víno.

Poznámka

Pstruha podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept