Jednoduchý recept

Rybí filé pečené na jablkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 28906

Ingredience

250 g Filé rybí
100 g Jablka
10 g Olej rostlinný
2 špetka Sůl
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 759kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
12% Sodík 235 mg
94% Bílkoviny 53 g

Rybí filé pečené na jablkách postup přípravy receptu:

1

Kyselá jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky, rybí filé osolíme. Do pekáčku vložíme rybu, jablka, zakapeme olejem, podlijeme vodou a pečeme v troubě předehřáté na 190 °C, dokud není maso měkké.

Poznámka

Jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept