Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 28908
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
240 g Filé rybí
20 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano sušené
100 g Rajčata
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 950kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 11 g
18% Sodík 366 mg
92% Bílkoviny 52 g

Filé po milánsku postup přípravy receptu:

1

Rybí filé zakapeme citronovou šťávou a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme, cibuli nakrájíme na plátky.

2

Odleželé filé osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme cibuli, rajčata, oregano a dusíme, dokud není maso měkké. Na závěr přimícháme fazolky bez nálevu a necháme prohřát.

Poznámka

Jako přílohu volíme těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept