Recept

Rybí filé s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 28912
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
30 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
240 g Filé rybí
20 g Mouka pšeničná hladká
20 g Olej rostlinný
30 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 špetka Sůl
1,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 067kJ
4% Sacharidy 13 g
14% Tuky 11 g
12% Sodík 238 mg
93% Bílkoviny 52 g

Rybí filé s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filé nakrájíme na proužky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce zhruba 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli, papriky zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky.

2

Filé obalíme v mouce a orestujeme na rozpáleném oleji. Poté vmícháme cibuli, papriku, česnek, rajský protlak, vodu a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.

Poznámka

Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept