Recept

Rukolový salát s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28924
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
100 ml Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 hrst Rukola
2 kávová lžička Sůl mořská
50 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 161kJ
1% Sacharidy 2 g
38% Tuky 28 g
59% Sodík 1 g
9% Bílkoviny 5 g

Rukolový salát s parmezánem postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme olivový olej s citronovou šťávou a solí. Přidáme omyté listy rukoly, dobře promícháme a přendáme do servírovací mísy.

2

Sýr nakrájíme škrabkou na hoblinky a posypeme jimi salát v míse. Podle chuti opepříme a podáváme.

3

Salát je výborný k rybám, mořským plodům, rožněným masům nebo jako předkrm s chlebem a olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept