Recept

Salát s uzeným pstruhem a pancettou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28931
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

zálivka
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice dijonská
1 polévková lžíce Ocet vinný červený
90 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
Salát s uzeným pstruhem a pancettou
2 ks Čekanka
100 g Pancetta
2 hrst Potočnice
350 g Pstruh uzený
5 ks Ředkvička
2 ks Šalotka
140 g Sýr Feta

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
4% Sacharidy 16 g
33% Tuky 25 g
20% Sodík 397 mg
33% Bílkoviny 19 g

Salát s uzeným pstruhem a pancettou postup přípravy receptu:

1

Z uzených pstruhů stáhneme kůži, odstraníme páteř a kosti. Na rozehřáté pánvi opečeme plátky pancetty dozlatova. Z vinného octa, oleje, cukru, citronové šťávy, hořčice, soli a pepře ušleháme zálivku.

2

Na servírovací plochou mísu upravíme omytou potočnici, na listy rozebranou čekanku, filety pstruha rozlámané na kousky, na kostičky nakrájenou fetu, opečenou pancettu, na plátky nakrájené ředkvičky a na kolečka nakrájenou šalotku.

3

Salát zalijeme připravenou zálivkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept