Jednoduchý recept

Bůčková polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28959
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

10 g Pažitka
2 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
10 g Sůl
400 g Vepřový bok
1000 ml Voda pitná
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 266kJ
1% Sacharidy 5 g
71% Tuky 53 g
51% Sodík 1 g
19% Bílkoviny 11 g

Bůčková polévka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, přidáme maso vcelku, zelí a petrželovou nať. Ochutíme solí, pepřem a vaříme doměkka. Všechny suroviny vyjmeme, maso nakrájíme na kostičky, nať posekáme a uvařené zelí pokrájíme nahrubo. Všechno vrátíme zpět do vývaru, necháme ještě krátce projít varem, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.

2

Tato polévka je velmi sytá, takže nám nahradí hlavní chod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept