Zdravý recept

Krupková polévka se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28963

Ingredience

200 g Brambory
30 g Celer bulvový
1000 ml Hovězí vývar základní
50 g Krupky trhané
400 ml Mléko polotučné
50 g Mrkev kořen
3 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kořen
10 g Sůl
50 g Tuřín

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 708kJ
7% Sacharidy 26 g
42% Tuky 31 g
83% Sodík 2 g
21% Bílkoviny 12 g

Krupková polévka se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Krupky propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do vroucího vývaru, osolíme, opepříme a vaříme asi 30 minut. Mezitím si připravíme zeleninu. Mrkev, celer, petržel, tuřín a brambory dobře očistíme a nakrájíme na kostičky. Přisypeme ke krupkám, vodu co se odpařila nahradíme přilitím mléka a vaříme 20 minut.

2

Polévku podáváme velmi teplou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept