Jednoduchý recept

Tatarský biftek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 290
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Cibule
100 g Hořčice
1500 g Hovězí svíčková
20 g Kapary sterilované
1 g Kmín celý
80 g Okurky nakládané
5 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
30 g Sardelová pasta
30 g Sůl
10 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 360kJ
2% Sacharidy 6 g
13% Tuky 9 g
71% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Tatarský biftek postup přípravy receptu:

1

Z čerstvé, šlach a žilek zbavené, opláchnuté a upravené hovězí svíčkové nebo z hovězího zadního masa pomocí nože naškrabeme maso, ze kterého vytvarujeme biftek.

2

Ve vytvarovaném mase vytvoříme důlek, do kterého vložíme mírně osolený čerstvý žloutek.

3

Biftek podáváme na vychlazeném talíři, obložený drobně krájenou cibulí, sterilovanými okurkami, kořením a dalšími přísadami.

4

Při míchání tatarského bifteku slouží k dochucování např. kečup, vorčestr, tabasco, koňak, olej.

Poznámka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept