Recept

Omáčka z červené řepy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2902
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

300 g Červená řepa
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
100 g Sýr Parmezán
200 g Sýr Ricotta

Nutriční hodnoty jedné porce

73% Kalorie 1,447 kcal
Kilojoule 6 055kJ
12% Sacharidy 43 g
152% Tuky 114 g
112% Sodík 2 g
118% Bílkoviny 67 g

Omáčka z červené řepy postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu rozmixujeme a podusíme na rozehřátém másle.

2

Poté přimícháme smetanu a ricottu. Krátce povaříme a za stálého míchání přidáme nastrouhaný parmazán. Dochutíme solí a pepřem.

3

Omáčka je vhodná k tortellini a raviolám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept