Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 85 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29075
Kategorie: Zelenina

Ingredience

3 ks Čajot
120 g Cibule
12 g Cukr krupice
6 g Kari koření
30 ml Limetková šťáva
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 975kJ
13% Sacharidy 46 g
3% Tuky 2 g
4% Sodík 71 mg
11% Bílkoviny 6 g

Čajoty s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Čajoty podélně rozkrojíme a dáme péct na 35 minut při 180°C.

2

Poté vydlabeme dužinu.

3

Rýži uvaříme, cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.

4

Smícháme dohromady a přidáme zbytek ingrediencí.

5

Vzniklou nádivkou naplníme vydlabané čajoty a dáme zapéct při 180°C na 50 minut do trouby.

6

Ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept