Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vepřová po myslivecku 5 1
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 2911
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Česnek
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 754 kcal
Kilojoule 3 156kJ
1% Sacharidy 2 g
85% Tuky 64 g
17% Sodík 331 mg
71% Bílkoviny 40 g

Vepřová po myslivecku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso dáme do pekáče. Zprudka je opečeme na oleji a podlijeme vodou.

2

Paličky česneku neloupeme, rozkrojíme je na půlku, přidáme k masu. Pekáč s masem vložíme do předehřáté trouby. Vepřovou pečínku pečeme zvolna, podléváme.

3

Po 40 min. přidáme k masu rozmarýn.

4

Česnek poté rozmačkáme, odstraníme slupky a vymačkaným česnekem zahustíme šťávu z masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept