Recept

Ravioly s rajčatovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2920
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 polévková lžíce Bazalka
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
700 g Rajčata
5 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Ravioli
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 524kJ
18% Sacharidy 67 g
40% Tuky 30 g
30% Sodík 602 mg
37% Bílkoviny 21 g

Ravioly s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme ravioly v osolené vodě al dente. Scedíme je a necháme okapat.

2

Mezitím spaříme rajčata ve vroucí vodě, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno nasekanou šalotku. Přidáme rajčata a asi 10minut podusíme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme nasekanou bazalku.

3

Těstoviny přelijeme omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept