Jednoduchý recept

Pangas s fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29209
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

750 g Brambory
3 stroužek Česnek
1 kávová lžička Fenyklová semínka
1 ks Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej olivový
500 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
150 ml Víno bílé
200 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 274kJ
9% Sacharidy 32 g
8% Tuky 6 g
13% Sodík 252 mg
55% Bílkoviny 31 g

Pangas s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Fenykl omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Zelené listy nakrájíme nadrobno a dáme stranou. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Pangase osolíme, opepříme a zaprášíme troškou hladké mouky.

2

Na pánvi rozpálíme olivový olej, dáme na něj pangase a opékáme z každé strany asi 3 minuty. Pangase vyjmeme, odložíme stranou a udržujeme v teple. Fenyklová semínka, brambory a česnek opečeme na zbytku oleje, osolíme a opepříme. Přilijeme rybí vývar a víno a odkryté necháme povařit asi 20 minut.

3

Asi 5 minut před dovařením přidáme fenykl a vše společně povaříme. Omyjeme cherry rajčátka, přidáme je do pánve a krátce podusíme. Pangase položíme na zeleninu a prohřejeme. Navrch nasypeme nasekaný zelený fenykl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept