Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 29213

Ingredience

100 g Créme fraiche
3 kávová lžička Hořčice dijonská
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
500 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
3 ks Šalotka
700 g Špenát mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 891kJ
8% Sacharidy 30 g
32% Tuky 24 g
4% Sodík 73 mg
61% Bílkoviny 35 g

Pangasius se špenátem postup přípravy receptu:

1

Špenát necháme rozmrazit. Pangasia omyjeme a osušíme. Filety osolíme a opepříme. Creme fraiche dochutíme hořčicí, cayenským pepřem, solí a namažeme jím filety z pangasia. Šalotku oloupeme, nakrájíme na kostičky.

2

Na pánvi rozpálíme olej, šalotku na něm 3 minuty opékáme. Špenát dáme na pánev a dusíme ho asi 3 minuty. Osolíme, opepříme, přidáme smetanu. Necháme 5 minut povařit. Filety z pangasia zarolujeme, ruličky položíme s kousky másla na špenát, pánev zakryjeme pokličkou a necháme 5 minut dusit.

3

Rolády z pangasia vyndáme, špenát osolíme, opepříme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept