Recept

Castrova polévka s rybou a kukuřicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (3%)
ID receptu: 29219

Ingredience

30 g Cibule
1 ks Citrony
125 g Dýně
400 g Kukuřice
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl mořská
250 g Treska aljašská
1 špetka Tymián sušený
1,3 l Vývar rybí
5 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 013kJ
17% Sacharidy 61 g
21% Tuky 16 g
77% Sodík 2 g
47% Bílkoviny 27 g

Castrova polévka s rybou a kukuřicí postup přípravy receptu:

1

Cibuli s česnekem hrubě nasekáme. Z dýně a brambory nakrájíme větší kostky. Maso asi 2 minuty prohřejeme v páře.

2

V hrnci rozpustíme máslo, na něm krátce opečeme cibuli s česnekem, přidáme kukuřici, dýni, brambor, za občasného míchání podusíme 5 minut. Přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme, opepříme, přidáme tymián, uvedeme do varu.

3

Za občasného míchání zvolna vaříme, až zelenina změkne. Přidáme maso a už jen krátce zahřejeme.

4

Porce zdobíme osminkami citronu.

Poznámka

K přípravě lze použít jakýkoli druh bílého rybího masa nebo maso z mořských korýšů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept