Jednoduchý recept

Papriková omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2923

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 548kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
7% Sodík 142 mg
14% Bílkoviny 8 g

Papriková omáčka postup přípravy receptu:

1

Papriky rozkrojíme, omyjeme, očistíme a nakrájíme nadrobno.

2

V pánvi rozpálíme olej a asi 5 minut restujeme nasekanou cibuli s paprikami.

3

Rozšleháme vejce s kořením a smícháme s paprikami.

Poznámka

Omáčkou přelijeme horké uvařené těstoviny. Omáčka je vhodná zejména k těstovinovým motýlkům farfalle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept