Jednoduchý recept

Štěrbák smažený

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 29242
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 ml Omáčka francouzská
400 g Štěrbák zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 215kJ
3% Sacharidy 11 g
36% Tuky 27 g
0% Sodík 0 mg
4% Bílkoviny 2 g

Štěrbák smažený postup přípravy receptu:

1

Štěrbák rozčtvrtíme, lehce posypeme moukou a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Obracíme a smažíme ze všech stran. Štěrbák můžeme předem chvilku povařit, ale nemusíme. Usmažený štěrbák musí být křupavý, podáváme ho jako pochoutku s pikantní omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept