Jednoduchý recept

Štěrbák zapečený se sýrem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29243

Ingredience

200 ml Bešamel
50 g Máslo čerstvé
100 g Sýr Ementál (Primátor)
400 g Štěrbák zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 167kJ
2% Sacharidy 9 g
31% Tuky 23 g
9% Sodík 177 mg
18% Bílkoviny 10 g

Štěrbák zapečený se sýrem postup přípravy receptu:

1

Štěrbák omyjeme a pokrájíme nahrubo. Pekáček vymažeme máslem, na dno nalijeme slabou vrstvu bešamelu, posypeme strouhaným sýrem, na to nasypeme štěrbák, zalijeme zbytkem bešamelu, zasypeme zbylým sýrem a pokapeme máslem. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme přibližně 20 minut.

2

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept