Jednoduchý recept

Štěrbák zapečený s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29244
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
100 ml Omáčka rajčatová
400 g Štěrbák zahradní
80 g Sýr Parmezán
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 794kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
28% Sodík 568 mg
17% Bílkoviny 9 g

Štěrbák zapečený s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Štěrbák nakrájíme nahrubo, rajčatovou omáčku naředíme vývarem, přimícháme do ní strouhaný sýr.

2

Pekáček vymažeme máslem, nasypeme do něj pokrájený štěrbák, zalijeme rajčatovou omáčkou se sýrem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 20 minut.

3

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept