Jednoduchý recept

Ricottová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2925
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Kerblík
1 špetka Muškátový oříšek
1 polévková lžíce Olej olivový
8 ks Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 g Sýr krémový
250 g Sýr Ricotta

Nutriční hodnoty jedné porce

137% Kalorie 2,695 kcal
Kilojoule 11 275kJ
18% Sacharidy 66 g
353% Tuky 265 g
931% Sodík 19 g
93% Bílkoviny 52 g

Ricottová omáčka postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme olej a asi 5min podusíme najemno nasekaný česnek. Necháme vychladnout a přimícháme všechny zbývající ingredience. Cibuli, olivy a kerblík předtím nasekáme, muškátový oříšek nastrouháme. Sůl a pepř přidáme dle chuti.

2

Vše promícháme a ihned podáváme.

3

Omáčka je vhodná do těstovinových salátů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept