Jednoduchý recept

Vepřové dělové koule

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2927

Ingredience

100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso mleté
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 764kJ
5% Sacharidy 18 g
72% Tuky 54 g
16% Sodík 325 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vepřové dělové koule postup přípravy receptu:

1

Zpracujeme mleté maso, strouhanku, nasekanou petrželku, vejce, sůl a pepř.

2

Směs tvarujeme do kuliček velikosti vlašského ořechu. Pečeme na oleji ze všech stran, potom přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 20 minut.

3

Sekaná rajčata v konzervě, prolisovaný česnek a lžíci nasekané petrželky povaříme, necháme vychladnout a podáváme k masovým kuličkám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept