Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 29275
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
300 g Dýně
500 g Lilek
40 g Máslo čerstvé
1,5 dl Olej olivový
2 ks Paprika červená
2 ks Paprika zelená
6 g Pepř bílý
50 g Petržel - nať
400 g Rajčata
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 095kJ
4% Sacharidy 14 g
32% Tuky 24 g
20% Sodík 396 mg
4% Bílkoviny 3 g

Zeleninový briam postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené lilky nakrájíme na plátky a osmažíme na másle z obou stran dorůžova. Pekáč vymažeme zbytkem másla a lilky na něj rozložíme. Všechnu ostatní zeleninu nakrájíme na plátky a postupně rozložíme na lilky, jednotlivé vrstvy přiměřeně osolíme a opepříme. Jako poslední rozvrstvíme plátky rajčat, posypeme prolisovaným česnekem a nasekanou petrželkou, zalijeme olivovým olejem a dáme přikryté alobalem zapéct do mírně vyhřáté trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept