Jednoduchý recept

Rozinková omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2928
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

50 g Hrozinky
125 ml Olej olivový
50 g Oříšky piniové
3 polévková lžíce Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,592 kcal
Kilojoule 6 663kJ
13% Sacharidy 48 g
212% Tuky 159 g
1% Sodík 10 mg
16% Bílkoviny 9 g

Rozinková omáčka postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět česnek nakrájený na lupínky. Přidáme nasekané piniové oříšky a opečeme. Poté přimícháme omyté rozinky a nasekanou petrželku.

2

Omáčka je vhodná ke špagetám a makaronům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept