Recept

Tagliatelle se šalvějovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2930
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

150 g Mascarpone
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Tagliatelle
2 l Voda pitná
0,3 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 776 kcal
Kilojoule 3 247kJ
27% Sacharidy 99 g
40% Tuky 30 g
48% Sodík 961 mg
47% Bílkoviny 27 g

Tagliatelle se šalvějovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Tagliatelle uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím omyjeme šalvěj, necháme dobře okapat a lístky najemno nasekáme. Podusíme je na rozehřátém másle. Poté přilijeme zeleninový vývar, přimícháme mascarpone a nastrouhaný parmazán.

3

Omáčkou přelijeme nudle a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept