Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2933
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Bazalka
100 ml Olej olivový
3 polévková lžíce Oříšky piniové
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Rigatoni
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 913kJ
14% Sacharidy 51 g
50% Tuky 37 g
21% Sodík 416 mg
25% Bílkoviny 14 g

Rigatoni al pesto postup přípravy receptu:

1

Rigatoni uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Mezitím opražíme na suché pánvi dozlatova piniové oříšky a najemno nasekáme. Oloupeme česnek, rovněž nasekáme najemno. Bazalku omyjeme, necháme okapat a nadrobno nasekáme. Smícháme s oříšky a česnekem. Za stálého míchání přiléváme olivový olej a pesto ochutíme solí.

3

Připravené rigatoni dáme do nahřáté mísy, promícháme s pestem, posypeme nastrouhaným parmazánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept