Jednoduchý recept

Polévka s rybou a krevetami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 29334
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Filé rybí
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
125 g Krevety tygří
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
600 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
2000 ml Voda pitná
500 g Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 555kJ
4% Sacharidy 16 g
69% Tuky 52 g
24% Sodík 486 mg
51% Bílkoviny 29 g

Polévka s rybou a krevetami postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme a nakrájíme. Ve velkém hrnci smícháme s nakrájenou cibulí, vodou a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a na mírném ohni povaříme cca 20 min.

2

Přidáme na kostky nakrájené maso a necháme povařit. Nakonec vmícháme smetanu, nasekaný kopr, vyloupané krevety, dochutíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept