Jednoduchý recept

Paprikové máslo

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2937

Ingredience

125 g Máslo čerstvé
0,5 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 971kJ
0% Sacharidy 1 g
34% Tuky 26 g
3% Sodík 58 mg
1% Bílkoviny 0 g

Paprikové máslo postup přípravy receptu:

1

Máslo rozšleháme a smícháme se lžičkou jemně nasekané červené papriky a s kořením.

2

Rozetřeme na alobal, zabalíme do válečku a dáme vychladit.

3

Paprikové máslo je výborným doplňkem k rybě a masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept