Paprikové máslo - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikové máslo
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 2937 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
125 g | Máslo čerstvé |
0,5 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Pepř cayenský |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 971kJ
0% Sacharidy 1 g
34% Tuky 26 g
3% Sodík 58 mg
1% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 612,8mg |
---|---|
Cholesterol | 37,5mg |
Draslík | 18,7mg |
Vláknina | 27,2mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 34,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprikové lusky čerstvé, Pepř cayenský, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Paprikové máslo postup přípravy receptu:
1 | Máslo rozšleháme a smícháme se lžičkou jemně nasekané červené papriky a s kořením. |
2 | Rozetřeme na alobal, zabalíme do válečku a dáme vychladit. |
3 | Paprikové máslo je výborným doplňkem k rybě a masu. |