Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 2938

Ingredience

2 ks Bobkový list
100 g Brambory
50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
150 g Jogurt bílý
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
50 g Petržel kořen
80 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
150 g Zelí hlávkové bílé
150 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 699kJ
8% Sacharidy 29 g
5% Tuky 3 g
13% Sodík 268 mg
10% Bílkoviny 6 g

Zeleninový boršč postup přípravy receptu:

1

Očistíme zelí, řepu, kořenovou zeleninu a brambory a vše nakrájíme na kostky.

2

V hrnci na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme moukou, přidáme rajský protlak a chvíli podusíme. Poté zalijeme studenou vodou a za stálého míchání přivedeme k varu. Vložíme nakrájenou zeleninu a koření a vše uvaříme doměkka. Těsně před podáváním dochutíme octem a solí.

3

Jednotlivé porce na talíři doplníme lžičkou jogurtu a špetkou posekané petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept