Jednoduchý recept

Baltická sardinková pěna

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (3%)
ID receptu: 29464

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
120 g Máslo bylinkové
200 g Sardinky v oleji
3 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 686kJ
1% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
0% Sodík 0 mg
12% Bílkoviny 7 g

Baltická sardinková pěna postup přípravy receptu:

1

Vše vložíme do mixéru a rozmixujeme do pěny

2

Rozdělíme do misek, ozdobíme plátky citronu a dáme vychladit.

Poznámka

Podáváme s opečeným toustem. Pěnu lze vytvořit též z garnátů. Místo sardinek použijeme očištěné a oloupané garnáty a dále postupujeme dle předpisu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept