Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29515
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

600 g Hříbky čerstvé
50 g Máslo čerstvé
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
2000 ml Olej stolní
12 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
12 ml Smetana 16% (pochoutková)
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl
30 g Sýr Parmezán
100 g Telecí maso mleté
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

83% Kalorie 1,636 kcal
Kilojoule 6 845kJ
11% Sacharidy 39 g
210% Tuky 157 g
20% Sodík 400 mg
32% Bílkoviny 18 g

Hříbkové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Klobouky hříbků odkrojíme, dužinu lehce vydlabeme.

2

Třně a vydlabanou dužinu pokrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a necháme 20 minut smažit na 25 g rozpáleného másla.

3

Rozpálíme zbytek másla a osmažíme na něm maso, přidáme smažené houby, nasekanou petržel, smetanu a strouhaný parmezán.

4

Smažíme 15 minut.

5

Klobouky hub naplníme připravenou směsí, překlopíme dalším kloboukem. Poté obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance.

6

Hřibové koule necháme chvíli odpočinout v chladu.

7

Olej rozpálíme a koule v něm osmažíme.

8

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept