Jednoduchý recept

Chléb nicoise s peperonatou

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2952

Ingredience

6 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
3 kávová lžička Kapary sterilované
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Paprika mletá pálivá
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 balení Tuňák v oleji
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 800kJ
10% Sacharidy 35 g
4% Tuky 3 g
10% Sodík 203 mg
10% Bílkoviny 6 g

Chléb nicoise s peperonatou postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek nakrájíme a tenké plátky, opečeme na oleji, přidáme kapii pokrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a mícháme, až kapie změknou.

2

6 krajíců chleba nasucho opečeme dozlatova, poprášíme pálivou paprikou, přidáme podušenou směs, poklademe tuňákem, plátky uvařených vajec a kapary.

3

Dle chuti opepříme.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept