Jednoduchý recept

Polévka s vůní venkova

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29526

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 708kJ
7% Sacharidy 24 g
239% Tuky 179 g
8% Sodík 166 mg
6% Bílkoviny 4 g

Polévka s vůní venkova postup přípravy receptu:

1

Zeleninu omyjeme, oloupeme a očistíme a pokrájíme na menší kousky.

2

Máslo necháme rozehřát v hrnci a přidáme pokrájenou zeleninu, přiklopíme pokličkou a dusíme 20 minut.

3

Poté přilijeme vývar, osolíme, opepříme a uvedeme k varu.

4

Poté zaklopíme pokličkou a vaříme 30 minut.

5

Brambory oloupeme a pokrájíme na větší kousky. Slaninu nakrájíme na proužky. Obojí přisypeme k polévce, přidáme bylinky a vaříme 30 minut.

6

Před podáváním opepříme a osolíme dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept