Recept

Salát s ančovičkovým dipem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2954
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

6 ks Ančovička - filety
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
85 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát hlávkový

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 209kJ
1% Sacharidy 2 g
33% Tuky 25 g
5% Sodík 95 mg
26% Bílkoviny 15 g

Salát s ančovičkovým dipem postup přípravy receptu:

1

Rozmixujeme dohladka filety z ančovičky, hořčici, citrónovou šťávu a olej.

2

Směs by měla být hustá asi jako majonéza, přidáme nasekanou petrželku a opepříme.

3

Podáváme s různými druhy hlávkových salátů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept