Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29552
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Broskve
60 g Cibule
1 ks Citrony
750 ml Olej olivový
1 kg Parmice
4 g Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

104% Kalorie 2,052 kcal
Kilojoule 8 587kJ
8% Sacharidy 29 g
262% Tuky 197 g
18% Sodík 358 mg
91% Bílkoviny 51 g

Parmice s broskvemi postup přípravy receptu:

1

Ryby omyjeme a necháme okapat.

2

Olej smícháme s pokrájenou cibulí, rozmarýnem, solí a šťávou z citronu. Dobře promícháme a ve vzniklé marinádě necháme 2 hodiny marinovat ryby.

3

Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme.

4

Nad rozehřátý gril dáme alobal, na který naskládáme parmice a rozpůlené broskve potřené troškou marinády. Grilujeme 8 minut, v polovině času otočíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept