Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29571

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
20 g Cukr krupice
4 ks Hrušky
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
190 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
40 ml Voda pitná
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 404kJ
21% Sacharidy 76 g
69% Tuky 52 g
5% Sodík 96 mg
22% Bílkoviny 13 g

Hruškové Rabotes postup přípravy receptu:

1

Z mouky, 150 g másla, soli a cukru vytvoříme směs, do které vmícháme máslo, žloutky a 40 ml vody.

2

Dobře prohněteme, vypracujeme z těsta kouli a necháme hodinu v chladu odležet.

3

Hrušky oloupeme, vykrajovátkem vyjmeme jadřince. Pokapeme citronovou šťávou.

4

Těsto rozválíme na plát, ze kterého vykrojíme 4 stejně velké čtverce.

5

Hrušky zabalíme do těsta a dáme na máslem vymazaný plech. Pečeme při 200 °C 60 minut.

6

Podáváme se zakysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept