Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 29595
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 stroužek Česnek
50 g Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
10 g Kari koření
25 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
400 g Okra - Ibišek jedlý
100 g Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
100 g Rajčata
400 g Rýže dušená
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 952kJ
11% Sacharidy 38 g
8% Tuky 6 g
58% Sodík 1 g
13% Bílkoviny 7 g

Okra na kari postup přípravy receptu:

1

Okru na obou koncích seřízneme, zbytek nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme jadérek. Nakrájíme najemno, papriku bez jádřince na proužky, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, orestujeme, zaprášíme moukou, přidáme rajčata, okru, papriku, česnek, lžičku kari koření, sůl, pepř, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept