Jednoduchý recept

Hrušky Krásná Helena

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29607
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

250 g Čokoláda na vaření
1500 g Cukr moučkový
600 g Hrušky
1 ks Vanilkový lusk
2 l Voda pitná
1000 g Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

119% Kalorie 2,358 kcal
Kilojoule 9 865kJ
135% Sacharidy 485 g
61% Tuky 46 g
12% Sodík 234 mg
22% Bílkoviny 12 g

Hrušky Krásná Helena postup přípravy receptu:

1

Hrušky spaříme vařící vodou a oloupeme slupky.

2

2 litry vody smícháme s 1500 g cukru a rozříznutým vanilkovým luskem. Uvedeme k varu a svaříme do sirupu. Poté přidáme oloupané hrušky a vaříme 20 minut. Vaříme na mírném plameni.

3

Uvařené hrušky vyjmeme, přendáme do větší nádoby a zalijeme vychladlým sirupem. Zakryté macerujeme 48 hodin.

4

Poté hrušky společně s kopečky zmrzliny přendáme do servírovacích misek a zalijeme rozehřátou čokoládou.

5

Ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept