Recept

Zaječí kotlety na borůvkách

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29615
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Borůvky
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
300 g Chléb konzumní
6 g Majoránka čerstvá
30 g Máslo čerstvé
20 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Škrob jemný kukuřičný gustin
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé
50 ml Vývar drůbeží
400 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 024kJ
14% Sacharidy 49 g
20% Tuky 15 g
8% Sodík 167 mg
54% Bílkoviny 30 g

Zaječí kotlety na borůvkách postup přípravy receptu:

1

Maso obereme z kostí, zbavíme šlach a naložíme do marinády z bílého vína, bylinek a oleje. Osolíme a opepříme. Marinujeme 4 hodiny.

2

Maso smícháme se střídkou chleba namočeného ve vývaru a máslem. Osolíme a opepříme.

3

Směs nabalujeme na zaječí žebro a tvarujeme do tvaru kotlet.

4

Kotlety přendáme na alobal potřený olejem, posypeme sekanou majoránkou. Zabalíme a pečeme na grilu 20 minut.

5

Borůvky uvaříme, šťávu zahustíme škrobem a servírujeme k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept