Recept

Platýs v marinádě escabéche

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29638

Ingredience

2 ks Bobkový list
240 g Cibule červená
20 g Hrozinky
40 ml Ocet vinný
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
30 g Oříšky piniové
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Platýz - filety
2 špetka Skořice mletá
2 špetka Sůl
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
4% Sacharidy 15 g
23% Tuky 17 g
12% Sodík 241 mg
55% Bílkoviny 31 g

Platýs v marinádě escabéche postup přípravy receptu:

1

Filety z platýse osmahneme na rozpáleném oleji.

2

Vyjmeme z pánve, osolíme, opepříme a posypeme sekanými piniemi a hrozinkami.

3

Na oleji v pánvi osmahneme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme bobkové listy. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a octem. Přisypeme skořici. Chvilku podusíme a poté nalijeme na rybu.

4

Necháme odležet 8 hodin, poté vychlazené podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept