Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29650
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

50 g Chléb konzumní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
125 g Hovězí maso mleté
250 g Hrášek
10 g Koriandr čerstvý
100 g Krevety tygří
60 g Mrkev kořen
40 g Nudle čínské vaječné
100 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Špenát listový čerstvý
2 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
50 ml Vývar drůbeží
125 g Žampiony - sterilované
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 836kJ
8% Sacharidy 29 g
39% Tuky 29 g
17% Sodík 346 mg
36% Bílkoviny 20 g

Koriandrový salát postup přípravy receptu:

1

Zelí omyjeme, zbavíme košťálu a povadlých listů, rozebereme na jednotlivé listy a spaříme 10 minut ve vařící vodě. Krevety a nudle zalijeme horkou vodou a necháme máčet 20 minut. Poté slijeme.

2

Chleba namočíme do vývaru, rukama vymačkáme, střídku smícháme s masem, vejcem a 5 g sekaného koriandru. Osolíme a opepříme. Ze směsi tvarujeme kuličky, které usmažíme na rozpáleném oleji.

3

Žampiony pokrájíme na plátky, pokapeme citronovou šťávou. Hrášek a špenát spaříme ve vroucí vodě, poté vodu slijeme a necháme okapat. Mrkev očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Všechny suroviny naservírujeme na talíř, posypeme sekaným koriandrem a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept